Uitnodiging workshop VOC poor coatings

Beste,                                             

Wij nodigen u vriendelijk uit voor de workshop ‘VOC poor coatings’  & B2B’s op 27/4 in Diepenbeek, georganiseerd in het kader van  de Cluster ‘Innovatieve Coatings’, een samenwerking tussen Cori, Sirris en Centexbel.

Deze workshop laat u toe over het muurtje te kijken en zo ideeën op te doen over technologieën die reeds in andere coatingsectoren gebruikt worden. We nodigen zowel de metaal-, textiel-, houtsector, etc. uit om om over de sectoren heen innovatieve coatings te ontdekken.

Op basis van wetgeving en maatschappelijke behoeften, is er een nood aan meer ecologisch verantwoorde coatingproducten. Dit is een cross-sectorale thematiek & een “driver” in de ontwikkeling van nieuwe coatings. Aansluitend aan de presentaties krijgt elke deelnemer de gelegenheid om zich in 2 minuten voor te stellen met het oog op deelname aan de B2B meeting in de namiddag.

De uitnodiging en het volledig programma kunt u hier vinden: http://www.centexbel.be/agenda/voc-poor-coatings-and-b2b-meetings                                                                                                     

Leden van de Cluster ‘Innovatieve coatings’ kunnen zich gratis inschrijven via deze link: http://www.centexbel.be/registration-voc-poor-coatings-and-b2b-meetings

Dit event staat ook open voor niet-leden mits het betalen van 300 euro.