Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

September 2021

Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy 2021

September 28
Sheraton Hotel Brussels, Brussels Airport
Brussels, Belgium

Op 28 september 2021 vindt in het Sheraton Hotel in Brussel het matchmakingevent Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy 2021 plaats. Dit ééndaags event wil de bio-economie in Europa boosten door in te zetten op intensieve cross-border pitching, matchmaking en netwerking in het hart van Europa.

Find out more »

October 2021

Voorstelling H2 cataloog

October 14 @ 13:30 - 15:00
online

Op donderdag 14 oktober (13u30-15u00) stelt WaterstofNet tijdens een online sessie een cataloog voor van het waterstofgerelateerd onderzoek dat momenteel aan Vlaamse kennisinstellingen plaatsvindt.

Find out more »

Circular Inspiration Day III

October 19 @ 15:15 - 17:30
Circular Materials Center, Etienne Sabbelaan 49
Kortrijk, Belgium

Tijdens de Circular Inspiration Day III op 19 oktober 2021 stellen bedrijven en kennisinstellingen de resultaten uit het EFRO-project "Ongelimiteerde Recyclage" voor, en dat binnen drie centrale thema’s: circulair productontwerp, circulaire materialen en optimalisatie van productieprocessen. Benieuwd naar hun verhaal? Neem dan zeker deel en laat je inspireren om ook zelf haalbare stappen richting circulair ondernemen te zetten!

Find out more »

Annual Event essenscia: Launch of the new sustainability report – Chemistry & life sciences: An industry in transition

October 19 @ 17:00 - 20:00
Square Brussels Meeting Centre, Mont des Arts/Kunstberg
Brussels, Belgium

Wat zijn de grootste uitdagingen voor de chemie en life sciences? Op welke indicatoren is vooruitgang geboekt en aan welke duurzame innovaties wordt hard gewerkt? De antwoorden krijgt u op dinsdag 19 oktober tijdens de lancering van essenscia's duurzaamheidsrapport ‘Chemistry & life sciences: An industry in transition’.

Find out more »

Chemie en digitalisering? Een match!

October 26 @ 14:00 - 17:30
ACTA, Ruiterijschool 9
Brasschaat, Belgium

Op dinsdag 26 oktober (14u-17u30) brengt Catalisti experts in digitalisering en industrie 4.0 samen voor een interactieve uitwisseling over digitalisering in de chemische industrie. Welke uitdagingen ervaren bedrijven? Welke valkuilen zijn er? Hoe kan samenwerking, via open innovatie, oplossingen bieden? Doe mee en geef het digitaliseringstraject in jouw bedrijf een boost!

Find out more »

November 2021

Waterstof Matchmaking Event

November 9

Op dinsdag 9 november organiseert WaterstofNet een Waterstof Matchmaking Event. Tijdens dit event gaan bedrijven en onderzoekers concreet aan de slag met de inventaris van het waterstofgerelateerd onderzoek van de Vlaamse kennisinstellingen.

Find out more »

Belgian Plastics Day 2021

November 16 @ 09:00 - 17:00
BluePoint Brussels, Auguste Reyerslaan 80
Brussels, Belgium

Benieuwd naar de toenemende circulariteit van kunststoffen, de nieuwste recyclagetechnieken en de laatste ontwikkelingen in kunststofverwerking? Kom dan naar de Belgian Plastics Day 2021 op 16 November, georganiseerd door essenscia PolyMatters en Agoria.

Find out more »

December 2021

8th Biorizon Annual Event on Bio-Aromatics

December 2
Mainport Hotel Rotterdam, Leuvehaven 77
Rotterdam, Netherlands

On 2 December 2021, the 8th edition of the Biorizon Annual Event on Bio-Aromatics will be held virtually as well as live in Rotterdam, the Netherlands. Join your peers during this event to discuss the latest progress in the field of bio-aromatics and to elaborate on opportunities to accelerate biobased business together!

Find out more »
+ Export Events