Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

October 2021

Circular Inspiration Day III

October 19 @ 15:15 - 17:30
Circular Materials Center, Etienne Sabbelaan 49
Kortrijk, Belgium

Tijdens de Circular Inspiration Day III op 19 oktober 2021 stellen bedrijven en kennisinstellingen de resultaten uit het EFRO-project "Ongelimiteerde Recyclage" voor, en dat binnen drie centrale thema’s: circulair productontwerp, circulaire materialen en optimalisatie van productieprocessen. Benieuwd naar hun verhaal? Neem dan zeker deel en laat je inspireren om ook zelf haalbare stappen richting circulair ondernemen te zetten!

Find out more »

Annual Event essenscia: Launch of the new sustainability report – Chemistry & life sciences: An industry in transition

October 19 @ 17:00 - 20:00
Square Brussels Meeting Centre, Mont des Arts/Kunstberg
Brussels, Belgium

Wat zijn de grootste uitdagingen voor de chemie en life sciences? Op welke indicatoren is vooruitgang geboekt en aan welke duurzame innovaties wordt hard gewerkt? De antwoorden krijgt u op dinsdag 19 oktober tijdens de lancering van essenscia's duurzaamheidsrapport ‘Chemistry & life sciences: An industry in transition’.

Find out more »

Chemie en digitalisering? Een match!

October 26 @ 14:00 - 17:30
ACTA, Ruiterijschool 9
Brasschaat, Belgium

Op dinsdag 26 oktober (14u-17u30) brengt Catalisti experts in digitalisering en industrie 4.0 samen voor een interactieve uitwisseling over digitalisering in de chemische industrie. Welke uitdagingen ervaren bedrijven? Welke valkuilen zijn er? Hoe kan samenwerking, via open innovatie, oplossingen bieden? Doe mee en geef het digitaliseringstraject in jouw bedrijf een boost!

Find out more »

November 2021

Waterstof Matchmaking Event

November 9

Op dinsdag 9 november organiseert WaterstofNet een Waterstof Matchmaking Event. Tijdens dit event gaan bedrijven en onderzoekers concreet aan de slag met de inventaris van het waterstofgerelateerd onderzoek van de Vlaamse kennisinstellingen.

Find out more »

Belgian Plastics Day 2021

November 16 @ 09:00 - 17:00
BluePoint Brussels, Auguste Reyerslaan 80
Brussels, Belgium

Benieuwd naar de toenemende circulariteit van kunststoffen, de nieuwste recyclagetechnieken en de laatste ontwikkelingen in kunststofverwerking? Kom dan naar de Belgian Plastics Day 2021 op 16 November, georganiseerd door essenscia PolyMatters en Agoria.

Find out more »

December 2021

8th Biorizon Annual Event on Bio-Aromatics

December 2
Mainport Hotel Rotterdam, Leuvehaven 77
Rotterdam, Netherlands

On 2 December 2021, the 8th edition of the Biorizon Annual Event on Bio-Aromatics will be held virtually as well as live in Rotterdam, the Netherlands. Join your peers during this event to discuss the latest progress in the field of bio-aromatics and to elaborate on opportunities to accelerate biobased business together!

Find out more »

Catalisti Annual Event 2021

December 15 @ 16:00 - 21:00
De Ark, Siberiastraat
Antwerpen, 2030 Belgium

Een live eindejaarsevent op 15 december, met meer dan 100 partners uit de industrie, kennisinstellingen en de overheid. De ideale gelegenheid om op het einde van het jaar met oude bekenden bij te praten én nieuwe contacten te leggen!

Find out more »
+ Export Events