Subsidies voor samenwerkingsprojecten Vlaanderen-Nederland

Tussen 2 februari en 31 maart 2017 kunnen innovatieve bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland een subsidieaanvraag indienen bij CrossRoads. Dat Europese project wil de grensregio een economische boost geven door technologische en grensoverschrijdende innovatie te stimuleren.
CrossRoads past binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Het doel van het project is om concrete innovatieprojecten van bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) te steunen. CrossRoads2 richt zich op kmo’s en mkb’s met sterke, innovatieve en technisch haalbare projectideeën die willen samenwerken met bedrijven aan de andere kant van de grens. Het project is een vervolg op het succesvolle CrossRoads1 en mikt op diverse sectoren, waaronder hightech-systemen, chemie & materialen, agrofood, life sciences & health, cleantech, biobased economy en logistiek & maintenance.

meer informatie: https://www.crossroads2.eu/agenda-nieuws/gezocht-innovatieve-bedrijven-de-grensregio-vlaanderen-nederland