Lybover lanceert uniform verschijningsbeeld voor haar zes Business Units

In 33 jaar tijd heeft de familie Boels haar onderneming van een eenmanszaak tot een bedrijvengroep met bijna 200 medewerkers uitgebouwd. Ze hebben inmiddels 7 nichebedrijven in hun portfolio, allemaal KMO’s die zich één voor één profileren als specialisten in het zoeken naar een op maat gemaakte industriële oplossing voor de klant. Om dit alles duidelijk te profileren naar de buitenwereld werd gekozen om onder één verschijningsbeeld in de markt te treden, duidelijk aangevend dat alle activiteiten verder onder de Lybover koepel ontwikkeld worden.

“Met onze Lybover groep willen we extra opportuniteiten creëren en nieuwe medewerkers aantrekken”, aldus Hans en Filip Boels.

De Lybover groep bestaat voortaan uit zes Business Units (tussen haakjes de voormalige namen):

  • RECYCLING: Machines en installaties voor droge scheidingstechnieken (BULK .ID)
  • METAL: Plaatbewerking, constructiewerken en industriële buisleidingen en dit zowel in staal als in inox. (Hafibo – Hafinox)
  • AIR: Industriële ontstoffingsinstallaties. (Keller Lufttechnik Benelux – Keller France – Luksal)
  • FIRE: Brandcompartimentering en rook en warmte afvoerinstallaties voor ondergrondse parkings en gebouwen (Keller Benelux)
  • INSTALLATION: Montage en service activiteiten (Lybotech)
  • BULK: Installaties voor opslag en transport van bulkgoederen (Motogroup – site Brugge)

Om meer te lezen, klik hier: https://www.bulkid.be/news/lybover-lanceert-uniform-verschijningsbeeld-voor-haar-zes-business-units/