Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy 2021

28 September 2021

Op 28 september 2021 vindt in het Sheraton Hotel in Brussel het matchmakingevent Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy 2021 plaats. Dit ééndaags event, gehost door onze clustercollega’s van Flanders’ FOOD en de partners van het EU-project ‘Bioeconomy Ventures’, wil de bio-economie in Europa boosten door in te zetten op intensieve cross-border pitching, matchmaking en netwerking in het hart van Europa.

Het pitch-, matchmaking- en netwerkevent verenigt de netwerken van 6 toonaangevende platformen in de bio-economie: Pilots4U, Tech4Biowaste, BioeconomyVentures, Smartbox, Waste2Func en Bio Base Connect. Op die manier is een divers publiek gegarandeerd: gaande van investeerders, kmo’s, start-ups, scale-ups, gevestigde bedrijven, onderzoeksorganisaties, technologieleveranciers tot organisaties die relevante innovatiediensten aanbieden met betrekking tot financiering, scale-up trials, applicatie-testing, businessplanontwikkeling, grondstofanalyse, life cycle assessment, sociale acceptatie etc.

Pitches
Deelnemers worden uitgenodigd om een voorstel voor een pitch van 6 minuten in te dienen. Om alle interessante ontwikkelingen potentieel een podium te kunnen geven, wordt er niet met vastgelegde pitchcategorieën gewerkt. Evenwel, voorstellen moeten relevant zijn voor de verdere ontwikkeling van de bio-economie.

Matchmaking
Het matchmakinggedeelte bestaat uit 1-op-1 meetings van telkens 15 minuten, gericht op het aangaan van nieuwe partnerschappen. Het inplannen van deze meetings zal ondersteund worden door een online matchmakingsysteem.

Voor meer informatie over het programma, de pitches en de matchmakingsessies, check de website van het event.

Venue

Sheraton Hotel Brussels
Brussels Airport
Brussels, Belgium
View Venue Website

Organizer

Pilots4U
View Organizer Website