Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Voorstelling H2 cataloog

14 October 2021 @ 13:30 - 15:00

Recent stelde de Vlaams minister van Economie & Innovatie Hilde Crevits de Vlaamse Waterstofvisie voor. Vlaanderen heeft de ambitie uitgesproken om op waterstofvlak een Europese koploper worden. Een van de pijlers van die Vlaamse waterstofvisie is het versterken van de Vlaamse onderzoekbasis in het domein en de opmaak van een “onderzoeksagenda”. WaterstofNet heeft in dat kader een inventaris, of cataloog, gemaakt van het waterstofgerelateerd onderzoek dat momenteel aan onze Vlaamse kennisinstellingen gebeurt.

Op donderdag 14 oktober (13u30-15u00) stelt WaterstofNet deze cataloog voor tijdens een online sessie, en dat in samenwerking met het departement EWI, kabinet Crevits en de Vlaamse speerpuntclusters.

Agenda

  • Inleiding Vlaamse waterstofstrategie en onderzoeksagenda (Lut Bollen, EWI)
  • Inventaris waterstofgerelateerd onderzoek aan Vlaamse kennisinstellingen (Isabel François, WaterstofNet)
  • Overzicht activiteiten rond waterstof in de verschillende speerpuntclusters (Vertegenwoordigers Catalisti, Flux50, SIM, DBC, …)
  • Vervolgstappen

Registratie
Interesse in deze online voorstelling? Meld je dan aan bij catalyst Peggy Frederickx (pfredrickx@catalisti.be) of WaterstofNet’s Isabel François (isabel.francois@waterstofnet.eu) om je te in te schrijven!

Dit event wordt gevolgd door een Waterstof Matchmaking Event op dinsdag 9 november, waarbij bedrijven en onderzoekers met elkaar in gesprek gaan om links te leggen tussen onderzoeksactiviteiten en industriële ontwikkeling in Vlaanderen.

Details

Date:
14 October 2021
Time:
13:30 - 15:00
Event Category:

Venue

online

Organizer

WaterstofNet
View Organizer Website