Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Agoria Academy: ‘Co-create or Die’ Partnership Driven Innovation

8 October 2018

Hoe beter innoveren door sterkere samenwerking binnen uw waardenetwerk?

Vandaag de dag verandert de marktomgeving met een ongekende snelheid, mede door de toename aan innovatie en disruptie. Dit betekent dat traditionele ondernemingen hun manier van zakendoen steeds vaker moeten her-uitvinden. Om in dit complex veranderingsproces succesvol te zijn, is het van fundamenteel belang om ook de innovatiekracht van externe partners – die bij voorkeur actief zijn in andere waardeketens – in uw businessmodel op te nemen. Maar hoe doet u dat op een succesvolle manier? Hoe krijgt u bijvoorbeeld partners zo ver om duurzaam in uw eigen (nieuwe) waardesysteem te investeren?

Tijdens deze Academy-opleiding krijgt u inzicht in de mogelijke vormen van waardecreatie en -realisatie door middel van Partnership Driven Innovation. Bovendien wordt u tijdens de workshop gecoacht door Prof. Wim Vanhaverbeke en de Factory of the Future-experten.

Voor wie?

CEO’s en CTO’s  van Vlaamse (maak)bedrijven. Het aantal plaatsen wordt beperkt tot maximum 15 deelnemers per sessie.

Door wie?

Wim Vanhaverbeke is professor Innovation Management & Strategy aan de Universiteit van  Hasselt en gastprofessor aan de ESADE Business School en National University of Singapore. Hij is een spreker, auteur en consultant gespecialiseerd in de organisatie en het management van open en collaboratieve innovatie.

Hij is door de Internationale Vereniging van Management of Technology (IAMOT) erkend als één van de top 50 auteurs over Technologie en Innovatie Management in de afgelopen 5 jaar.

Inhoud?

  • 10u00:  Welcome & intro, door AGORIA Lead Expert Innovatie, Paul Peeters
  • 10u30:   Open debat rond kritische succesfactoren voor Open Innovatie
    • Wim Vanhaverbeke, ‘Managing Open innovation in SME’s’
  • 13u00:  Lunch
  • 14u00: Co-creatieve workshop waarbij deelnemers inzoomen op hun eigen cases en actiegerichte feedback krijgen van de coaches
  • 17u00: Conclusies
  • 17u10: Netwerkdrink

Datum

maandag 8 oktober 2018, 10:00 – 18:00

Plaats

Communicationloft – Gent – 8 oktober 2018
Sint-Denijslaan 485
B-9000 Gent

Organisator

Agoria

Meer info

Agoria-leden: 375,00 euro excl. btw
Niet-leden: 750,00 euro excl. btw
Hierin is inbegrepen: het boek “Managing Open Innovation in SME’s”, de lunch, netwerk-drink, koffie & frisdranken en de parking

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.

Schrijf je in