Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Empack 3-4 oktober: hét B2B event voor de hele verpakkingsindustrie

3 October 2018 - 4 October 2018

Empack is hét B2B event bij uitstek voor de hele verpakkingsindustrie in België. Wat het event bovendien uniek maakt, is de synergie met Logistics & Distribution: het evenement rond warehousing, interne logistiek en distributie. Het dubbelevent is de one-stop-shop voor verpakking, logistiek en distributie. Zo loopt uw publiek op tot ruim 6.000 bezoekers en 250 exposanten.

Grijp dus nu uw kans om op slechts 2 dagen tijd bestaande relaties te onderhouden en uw bedrijf te promoten bij potentiële klanten: een maximale ROI gegarandeerd!

 

Totaalbeleving

Bezoekers mogen zich aan een totaalbeleving verwachten: duidelijke routes, doelgerichte zones, dynamische seminaries, netwerkdrinks en een flinke portie innovatie. Als exposant kan u rekenen op een krachtige mediacampagne in verpakkings- voedings- en automation magazines.

Zones
Ontdek de verschillende zones om zaken te doen: Automation Zone, Food Plaza en de Co-Packers’ Corner.
Seminaries
Een waaier aan conferenties van topniveau omtrent automation, voeding & verpakking en circulaire economie in samenwerking met federaties en partners zoals Fevia, Flanders’ Food, Pack4Food, FSC, CxO Europe,…
Routes
Demonstreer uw producten of diensten via de Innovation Route, de Automation Route of de E-commerce Route. Op deze manier geniet u van extra zichtbaarheid op zowel de site als in onze andere communicatie over beide events heen.

Reeds meer dan 130 exposanten gingen u voor en reserveerden al een stand.
Wees dus snel!

 

Voor meer informatie klik hier!: https://www.easyfairs.com/nl/empack-2018-brussels/empack-2018-brussels/

Details

Start:
3 October 2018
End:
4 October 2018
Event Category:
Website:
https://www.easyfairs.com/nl/empack-2018-brussels/empack-2018-brussels/

Venue

Brussels Expo
Brussels, Belgium

Organizer

Easyfairs
View Organizer Website