Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SuperNova 27 – 30 September

27 September 2018 - 30 September 2018

Toon jouw innovaties aan Vlaanderen op het SuperNova-festival!

Van 27 tot en met 30 september 2018 vindt rondom ‘Het Eilandje’ in Antwerpen de eerste editie plaats van SuperNova. Dit is een vierdaags innovatiefestival dat de nieuwste technologieën en baanbrekende producten van bedrijven in Vlaanderen wil tonen aan het grote publiek. SuperNova is een organisatie van Flanders DC en Scale-Ups.eu met de steun van de Vlaamse overheid.

Uiteraard kan uw innovatieve onderneming hierop niet ontbreken. Reserveer daarom een beursstand in de speciale ‘Chemistry & life sciences village’, versterk uw bedrijfsimago door te tonen welke oplossingen u biedt voor de grote maatschappelijke uitdagingen en overtuig potentiële klanten en toekomstige werknemers. Zo tonen we samen dat de sector van de chemie, kunststoffen en farma meer dan ooit de industrie van de toekomst is!

Wat moet u weten?

• Op de SuperNova Tech Showcase in de Waagnatie zetten speerpuntcluster Catalisti en sectorfederatie essenscia vlaanderen mee de schouders onder een heuse ‘Chemistry & life sciences village’ met liefst zoveel mogelijk sectorbedrijven. Bij voldoende deelnemers voorzien we een opvallende inkleding om de sector extra in de kijker te zetten op de grootste innovatiebeurs van België.

• Bij de organisatie hebben we 20% korting kunnen bekomen op de basisprijs van de beursstanden. In plaats van € 3.000 (4x3m) of € 6.000 (10x3m) betaalt u dus € 2.400 of € 4.800, excl. btw. In deze deelnameprijs, geldig voor de vier dagen, zitten ook toegangstickets voor de SuperNova Conference met internationale topsprekers en de mogelijkheid om vacatures te posten op de SuperNova TalentBuzz.

• SuperNova wordt stevig gepromoot vanuit de Vlaamse overheid als een van de absolute topevents van het najaar. De eerste twee dagen ligt de focus op B2B (betalende toegang), tijdens het weekend ligt de klemtoon op B2C (gratis toegang). De organisatie mikt op 15.000 bezoekers, waarbij gezinnen met kinderen een belangrijke doelgroep vormen.

Zorg dus dat u erbij bent!

Check www.supernovafest.eu of reserveer direct uw beursstand via Natascha Rommens (natascha.rommens@flandersdc.be | 0473 89 80 16).

Meer info nodig? Contacteer Karen Van Wesenbeeck van Catalisti (kvanwesenbeeck@catalisti.be) of Gert Verreth van essenscia (gverreth@essenscia.be).

Opgelet: deadline om in te schrijven is vrijdag 29 juni. Beursstands zijn standaard uitgerust met buizenframe met witte spandoeken als achtergrond (bedrukking te personaliseren tegen meerkost), spandoek met logo van het bedrijf erop geprint, tafel, twee stoelen, stroomvoorziening en basisverlichting. Meer detailinfo in de partnerbrochure


Tot op SuperNova?

Details

Start:
27 September 2018
End:
30 September 2018
Event Category:
Website:
supernovafest.eu/

Venue

Het Eilandje
Antwerp Belgium