Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Smart Integrated Production, Fit for the Future studiedag

17 October 2017 @ 12:00 - 18:00

It is all about a smarter and integrated production

Bedrijven worden nog steeds geconfronteerd met uitdagingen om hun productieproces te stroomlijnen en hun processen te optimaliseren. Dit gedreven door de wens om flexibeler in te spelen op de vraag van de klant en terzelfdertijd zuiniger om te springen met grondstoffen en productiemiddelen en energie. In deze tijden van doorgedreven digitalisatie en connectiviteit via het internet, zijn er heel wat oplossingen beschikbaar om op deze uitdagingen een antwoord te bieden en ervoor te zorgen dat een horizontaal geïntegreerde productie met een transparante informatieflow van de klanten over de eigen productie tot de leveranciers mogelijk is.

Naarmate de bedrijven met kortere doorlooptijden en kleinere productieseries willen werken is er ook meer nood aan gecomputeriseerde vertaalslagen van klantenorders naar productie instructies, en automatische inspectie van de geproduceerde goederen. Ook de hoeveelheid aanwezige gecapteerde data dient op een gestructureerde wijze te worden geanalyseerd en gebruikt. Anderzijds is ook een verticale integratie van het productieproces wenselijk, met een doorgedreven transparantie van de sensoren over de productiemiddelen en administratie tot de boardroom. The paperless production is bij heel wat bedrijven wel een droom maar nog niet gerealiseerd. Ook het preventief onderhoud willen we in dit kader zeker niet vergeten.

Met deze studiedag willen wij u informeren en laten kennis maken met concrete oplossingen die dit voor u mogelijk maken en productie zowel horizontaal als verticaal optimaliseert.

Een aantal kernthema’s zijn:

  • End-to-End production
  • Optimalisatie van de productie
  • Smart Production
  • Manufacturing Execution Solutions
  • Paper-less production
  • Transparency in Production

For the program and more information click here: https://www.agoria.be/NL/SIP2017

Details

Date:
17 October 2017
Time:
12:00 - 18:00
Event Category:
Website:
https://www.agoria.be/NL/SIP2017

Venue

Bluepoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
Berchem, 2600 Belgium

Organizer

Agoria Manufacturing industries