Loading Events

« All Events

Factory of the future awards 2019

6 February 2019

Hoe kunnen productiebedrijven zich wapenen tegen de uitdagingen van de toekomst, hoe pakken ze dat aan en wie neemt in Belgiƫ het voortouw? Dat is opnieuw de insteek van de intussen vijfde editie van de Factory of the Future Awards op 6 februari 2019 in Kortrijk Xpo.

De voorbije jaren hebben tal van Belgische bedrijven met ondersteuning van Made Different al de stap naar de toekomst gezet. Vandaag werpen die intense transformatieprojecten eindelijk hun vruchten af: dit jaar stelden uitzonderlijk veel bedrijven zich kandidaat. We kijken er dan ook naar uit om heel wat prijzen uit te delen aan zij die er het beste in slaagden hun productie te optimaliseren.

Wilt u erbij zijn? Kom op 6 februari naar Kortrijk Xpo en laat u inspireren door de verhalen van deze succesvolle bedrijven. Tegelijk kunt u er uitgebreid netwerken en kennis en ervaringen uitwisselen met de boeiendste maakbedrijven die ons land rijk is. U pikt er meteen ook de Indumation-beurs mee en de voorstelling van het IoT-platform MindSphere.

Binnenkort volgt het volledige programma, maar blokkeer het alvast in uw agenda. https://www.agoria.be/nl/Op-6-februari-is-Belgie-opnieuw-enkele-Factories-of-the-Future-rijker