VLAIO werft aan: Accountmanager Moonshot

Wil jij meewerken aan een innovatieve en duurzame Vlaamse industrie? Heb je een goede kennis van chemische processen en hun rol in de klimaattransitie? Solliciteer dan als Accountmanager voor Moonshot bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en misschien word jij onze nieuwe collega!

Als Moonshot-accountmanager bij VLAIO sta je in voor de sturing en opvolging van het Moonshot-initiatief. Je legt relaties, zoekt verbanden en start innovatieve samenwerkingen tussen bedrijven, universiteiten en kennisinstellingen op. Je bent daarbij de brug tussen bedrijven en kennisinstellingen. Je vormt het eerste aanspreekpunt voor VLAIO en externe actoren. Ook ben je nauw betrokken bij concrete onderzoeks- en innovatieprojecten binnen Moonshot, zowel bij het tot stand komen van de projecten als bij hun evaluatie.

Meer info

Klaar om de klimaattransitie van de Vlaamse industrie te ondersteunen? Check dan zeker de VLAIO-website voor meer informatie over de jobinhoud, de vele voordelen die VLAIO biedt, en de sollicitatieprocedure. Solliciteren kan tot en met 16 mei 2021. Het Moonshot-team binnen Catalisti kijkt er alvast naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Waarom bij VLAIO werken?