Innovfest 2.0

Zes verschillende clusters, maar één gemeenschappelijk doel: innovatie stimuleren bij bedrijven!

In Vlaanderen zijn er zes sectoren die van strategisch belang zijn voor de regio: voeding, logistiek, zorg, energie, chemie en  de mariene sector. Voor elk van deze sectoren is er één cluster die als het belangrijkste aanspreekpunt wordt erkend door de Vlaamse overheid. Deze clusters fungeren als centrale hubs voor elk van de genoemde sectoren en spelen een cruciale rol bij het stimuleren van innovatie, samenwerking en groei binnen hun respectievelijke domeinen.

Clusters spelen een essentiële rol in het innovatielandschap als facilitators, matchmakers, influencers, adviseurs voor subsidies, bruggenbouwers, nodendetectoren, projectuitvoerders en kennisdelers.

Tijdens InnovFest 2.0 dompelen we u onder in een wereld van verandering, mogelijk gemaakt door deze speerpuntclusters en verwezenlijkt door de Vlaamse bedrijfsgemeenschap. Tijdens het evenement komt het hele ecosysteem aan bod.

Noteer alvast in je agenda: Op 20 februari 2024 ben je van harte welkom in Lamot, Mechelen. Laat je inspireren door onze keynote spreker Jürgen Ingels en ontdek boeiende sessies in de break-out rooms. 

Het belooft een inspirerende dag te worden!

14u30  Onthaal

Plenair:
15u00  Onderzoek Clusters door Elvira Haezendock, Vrije Universiteit Brussel
15u15  Keynote door Jürgen Ingels van SmartFin
15u50  Jo Brouns, minister van Werk, Economie, Innovatie en Landbouw in de Vlaamse regering

16u00 Koffiebreak

16u30  Break-out rooms

  • Sustainability
  • Human Capital
  • Energy

18u00  Receptie

19u00 Einde

Inschrijven (https://www.tfaforms.com/5092801 )

Samen voor #sterkgroeien