Factory of the Future Roadshow 2019

Sinds 6 februari telt België 30 fabrieken van de toekomst. We zien dat deze winnaars de voorbije 5 jaar in totaal 850 miljoen euro investeerden in R&D en dat ze gemiddeld 15% extra tewerkstelling creëerden, een stuk boven het marktgemiddelde. Kortom, de automatisering, robotisering en digitalisering door al deze kampioenen vernietigen geen jobs. Integendeel, nieuwe jobs worden gecreëerd en geven onze industriële Factory of the Future-bedrijven een belangrijke voorsprong op de concurrentie. Catalisti lid Janssen Pharmaceutica is één van de winnaar waarbij u op bezoek kan.

Deze stuk voor stuk sterk presterende maakbedrijven hebben ervoor gekozen hun competitiviteit te verhogen aan de hand van geïntegreerde transformatietrajecten uit het Made Different-actieplan van Agoria en Sirris. In die trajecten zijn ze  zo ver gevorderd dat ze aan alle criteria voldoen om ‘Factory of the Future’ te worden genoemd.

Meer details over de winnaars van de Factory of the Future Awards 2019 vindt u op de website van Made Different.

Programma

Aan de roadshow doen 19 Factory of the Future-winnaars mee inclusief Janssen Pharmaceutica.

Voor het volledige programma en meer info klik hier: https://www.agoria.be/nl/Factory-of-the-Future-Roadshow-2019-be-there-and-get-inspired