Duurzame businesscases en cleantech: Mblad biedt inspiratie!

Is uw bedrijf klaar om te investeren in procesefficiëntie of duurzaam grondstoffengebruik? Of wilt u uw processen verder verduurzamen door out of the box te denken? Laat u dan inspireren door de businesscases in Mblad, het B2B-magazine over duurzaam produceren, innovatie en cleantech.

Mblad is als tweemaandelijks vakblad een toonaangevende informatiebron over duurzaam ondernemen en produceren, innovatie en cleantech. Aan de hand van interviews, duiding, analyses, reportages en infografieken biedt Mblad achtergrond bij de kansen die duurzaamheid biedt aan het Vlaamse bedrijfsleven. De makers van Mblad tonen technologische doorbraken en inspirerende cases, en spitten duurzaamheidstopics die vluchtig passeren op de sociale media grondig voor u uit. Mblad kijkt met een kritische blik naar het beleid en legt de knelpunten en kansen bloot. Het magazine zet ook start-ups in de kijker die met hun baanbrekende innovaties de markt veroveren.
Mblad verschijnt in januari, maart, mei, juli, september en november. Iedere editie bevat een dossier dat via verschillende invalshoeken belicht wordt en zo inzicht geeft in de laatste ontwikkelingen in een specifiek domein. De thema’s voor 2017 zijn recycling en circulaire economie (maart), energie en klimaat (mei), transport en mobiliteit (juli), water en bodem (september) en cleantech (november).

Geïnteresseerd? Op www.mblad.be kunt u gratis een proefeditie bekijken. Als lid van Catalisti krijgt u 15 procent korting op een jaarabonnement.

Bent u aanjager van innovatie en wilt u partner worden van Mblad? Stuur dan een e-mail naar pascale.martello@mblad.be. Leden van Catalisti krijgen 15 procent korting op de partnertarieven.

Wilt u uw eigen innovatieve project aan bod laten komen in Mblad en zo andere bedrijven inspireren? Mail dan naar redactie@mblad.be en beschrijf uw project. De hoofdredactie bekijkt of uw voorstel past binnen de missie van Mblad als onafhankelijk vakblad.