Catalisti werft aan: Managementassistent(e) Catalisti

Er beweegt heel wat in de Vlaamse chemie- en kunststoffensector. Elke dag werkt de sector aan innovatieve technologieën, producten en processen om ons leven te vergemakkelijken én de transitie naar een duurzame industrie te versnellen. Als speerpuntcluster voor de chemie- en kunststoffensector in Vlaanderen, draagt Catalisti actief bij aan deze innovaties. En dat samen met haar partners uit de industrie, academische wereld en overheid.

Klaar om aan de slag te gaan in het hart van dit duurzame innovatielandschap? Solliciteer dan als Managementassistent(e) met affiniteit voor communicatie bij Catalisti, ondersteun onze organisatie in alle aspecten, en geef de duurzame industrie van morgen mee vorm!


Jouw profiel

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als managementassistent(e), directie-assistent(e), administratief medewerker of office manager. Je hebt affiniteit voor communicatie, en enige ervaring met algemene communicatietools zoals nieuwsbrieven, webteksten en social media. Kennis van de chemie- en kunststoffensector is een meerwaarde, maar geen vereiste.

Je gelooft in de kracht van samenwerking, bouwt vlot een netwerk uit, bent in staat om de noden en wensen van verschillende actoren in rekening te brengen, erkent nuances, en gaat van nature op zoek naar opportuniteiten en oplossingen. Een echte problem-solver!

Je werkt graag in teamverband, maar bent ook zelfredzaam en deinst er niet voor terug om taken zelfstandig aan te pakken. Flexibiliteit is jouw handelsmerk.

Structuur en planning zijn voor jou heel belangrijk. Je stelt de juiste prioriteiten, bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Je spreekt Nederlands en hebt een uitstekende kennis van het Engels. Jouw communicatievaardigheden zijn uitstekend, zowel in persoonlijke gesprekken als in geschreven taal.

Je bent volledig vertrouwd met het Microsoft Office-pakket. Die tools hebben voor jou geen geheimen!


Jouw verantwoordelijkheden als Managementassistent(e)

ls Managementassistent(e) ben jij de rechterhand van Catalisti’s managing director en ondersteun je zowel de managing director als het hele team bij administratieve, organisatorische en communicatieve taken. Jij laat de organisatie draaien als een geoliede machine! Je hebt een gevarieerd takenpakket. Allereerst ondersteun en ontzorg je de managing director. Dit omvat onder meer het:
 • beheren van de Catalisti agenda, mailbox en post
 • inplannen, organiseren en opvolgen van allerlei meetings (bestuursvergaderingen, project meetings, …): van het vastleggen van de zaal tot het uitsturen van de uitnodigingen, het bijhouden van de aanwezigheden en het opmaken van de verslagen
 • voorbereiden en nakijken van presentaties
 • opstellen van nota’s en rapporten
 • ondertekenen en archiveren van documenten

Daarnaast ondersteun je ook jouw andere collega’s, waarbij je administratieve taken flexibel van hen overneemt en opvolgt.

Tot slot vul jij ook de Catalisti-communicatie in, waarbij je de huisstijl bewaakt, samen met collega’s content schrijft voor nieuwsbrieven, persberichten, webteksten en posts op social media, alsook kleine en grootschalige events helpt op te zetten en voor te bereiden.

Jouw voordelen

Als Managementassistent(e) bij Catalisti kom je terecht in het hart van het Vlaamse innovatielandschap. Je hebt rechtstreeks contact met innovatieve frontrunners in bedrijven en kennisinstellingen, en krijgt de kans om een breed netwerk uit de bouwen. Je krijgt ook de ruimte om je expertisedomein voortdurend te verdiepen en te verbreden.

Je kan je prima ontplooien dankzij de:
 • open werksfeer in onze horizontale organisatie
 • intensieve samenwerking binnen ons klein en enthousiast team
 • flexibele werkomgeving (met combinatie kantoor- en thuiswerk)
Verder biedt Catalisti jou een:
 • voltijds contract van onbepaalde duur
 • marktconform loon
 • mooi pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, …)

Hoe solliciteren?

Een match met jouw profiel? Grijp dan snel jouw kans en stuur je cv en een heldere motivatiebrief naar Managing Director Ann Verlinden (sollicitaties@catalisti.be). We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vragen over deze vacature of de functie van Managementassistent(e)? Contacteer info@catalisti.be