Innovfest Vlaanderen 24 Oktober 2022


Innovfest Vlaanderen: het feest van de innovatie waarop de 7 Vlaamse innovatieclusters samen hun activiteiten voorstellen. Vlaanderen telt zeven sectoren die strategisch belangrijk zijn voor de regio: logistiek, voeding, zorg, energie, materialen, chemie en de mariene omgeving. Voor iedere sector werd één cluster erkend als uniek aanspreekpunt.

Tijdens Innovfest wordt u ondergedompeld in een wereld van verandering, gefaciliteerd door de speerpuntclusters en in actie op het terrein omgezet door de Vlaamse bedrijfswereld. Zeven clusters met één gemeenschappelijk doel: bedrijven aanzetten tot innovatie! Een cluster is dé onmisbare schakel in het innovatielandschap: facilitator, matchmaker, influencer, subsidie adviseur, bruggenbouwer, nodendetector, projectuitvoerder en kennisdeler. Het volledige ecosysteem komt aan bod.
Kom op 24 oktober naar Technopolis in Mechelen en verwacht u aan een namiddag netwerken met ondernemers, een inspirerende keynote, een interactief debat en een demohal vol showcases van innovatieve Vlaamse projecten. Ook Catalisti is erbij en nodigt u uit.