Loading Events

« All Events

World Bio Markets 2020

November 2 - November 4

World Bio Markets 2020, het internationale congres, beurs en netwerkevenement voor de biobased industrie, vindt plaats van 2 tot en met 4 november 2020 in Amsterdam.

Op de agenda staan ​​uitdagende keynotes van zowel binnen als buiten de industrie, levendige discussies op het podium tussen C-level executives, interactieve rondetafelgesprekken, resultaatgerichte workshops en zorgvuldig opgebouwde sessies met casestudy’s over enkele van de meest innovatieve en succesvolle verticals, uitgebreide details over technische processen en het pad naar commercialisering, en een uitgebreide analyse van wat de consument zoekt en hoe biobased antwoorden kan bieden.

De tentoonstelling omvat ook Bio-Stars: een presentatie van de start-ups in de branche, Brand Land: een presentatie van de producten van onze aanwezige merken, en biedt de mogelijkheid voor een meer persoonlijk gesprek met de mensen achter hen, evenals voldoende vergaderruimtes om meer dan 500 van uw cruciale vergaderingen te verwelkomen, en natuurlijk exposities van de toonaangevende biogebaseerde bedrijven van over de hele wereld.

De website van het event ondergaat momenteel onderhoud. Een link naar de vernieuwde website, met het programma, de sprekers en de registratieprocedure, volgt zo snel als mogelijk.

Details

Start:
November 2
End:
November 4
Event Category:

Venue

Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27
Amsterdam, Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.ptamsterdam.nl/

Organizer

World Bio Markets