Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Opendeurdagen chemie en life sciences op 18 en 19 mei

18 May 2019 - 19 May 2019

Opendeurdagen chemie en life sciences op 18 en 19 mei

Klaar voor een unieke blik achter de schermen van de chemie en life sciences? Op 18 en 19 mei openen heel wat chemie- en farmabedrijven uitzonderlijk hun deuren. Ga op verkenning in labo’s en productie-installaties die je anders nooit te zien krijgt. Geniet met je gezin van interactieve workshops en boeiende attracties. Kortom, beleef de magie van chemie vanop de eerste rij.

Oplossingen voor de klimaatuitdaging? Duurzame materialen voor een circulaire economie? Nieuwe geneesmiddelen tegen kanker? Het zijn de innovaties uit de chemie en life sciences die onze samenleving op weg helpen naar een betere toekomst. En jij kan met jouw talent mee het verschil maken, want tijdens de opendeurdagen zijn er ook jobbeurzen bij heel wat deelnemende bedrijven.

Plan je bezoek op www.yourfuturestartshere.be. Opgelet: voor bepaalde bezoeken is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven.

Deelnemende organisaties in Vlaanderen en Brussel: Agfa-Gevaert, Allnex, Bayer, Borealis, Covestro, EcoSynth, Evonik, Evonik Silica, Farys, Havencentrum, InOpSys, Janssen Pharmaceutica, KU Leuven, KVCV, LANXESS, Nippon Gases, Ostend Base Chemicals, Plasma Industries, Proviron, Solvay, Technopolis, Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, VITO en water-link.

Details

Start:
18 May 2019
End:
19 May 2019
Event Category:
Website:
https://www.yourfuturestartshere.be/

Organizer

essenscia
View Organizer Website