Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grenzeloos Biobased Ondernemen, een Vlaams-Nederlandse Netwekdag op 23.11.2017

23 November 2017

Biobased Business Development Dag “Grenzeloos Biobased Ondernemen” 23/11/2017, Terneuzen

Graag nodigen we u uit op de Biobased Business Development Dag voor ondernemers die dit jaar georganiseerd wordt in samenwerking met oa. Bio Base Europe Pilot Plant. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 november in Terneuzen (gratis shuttlebus vanaf Station Gent Dampoort / Station Goes wordt voorzien), en heeft als doel de grensoverschrijdende samenwerking tussen ondernemers in de biogebaseerde economie te stimuleren.

Wij hebben voor u een gevarieerd en interactief programma samengesteld. ’s Ochtends komt u meer te weten over de sterktes, trends en uitdagingen voor de biogebaseerde economie in Vlaanderen en Nederland. Na de middag zijn er een aantal interactieve, thematische workshops waaraan u kunt deelnemen. Tijdens de verschillende workshops wordt er met de deelnemers dieper ingegaan op de trends en uitdagingen en de mogelijkheden tot samenwerking.

Bent u een ondernemer en wilt u meer weten over (grensoverschrijdende) opportuniteiten in de biogebaseerde economie? Schrijf dan zo snel mogelijk in voor dit netwerkevenement, ontmoet vakgenoten en verken de samenwerkingsmogelijkheden.

Het gedetailleerd programma kunt u hier terugvinden.

Inschrijving

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht en dit vóór 20 november 2017 via volgende link.

Het aantal plaatsen is beperkt. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van een formele bevestiging.

Locatie

Bio Base Europe Training Center, Zeelandlaan 2, 4538 CA Terneuzen – wegbeschrijving

Voor bijkomende informatie kan u terecht bij het Bio Base Europe Training Center op het nummer 0031-115724994 of via e-mail reserveringen@bbeu.org.

Details

Date:
23 November 2017
Event Category:
Website:
http://www.bbeu.org/pilotplant/event/2161/

Venue

Bio Base Europe Trainer Center
Zeelandlaan 2
Terneuzen, 4538 CA Netherlands