Loading Events

« All Events

Exportbeurs 2020

June 23 - June 25

Dit jaar is het weer zover: Flanders Investment & Trade (FIT) organiseert van 23 t.e.m. 25 juni 2020 haar tweejaarlijkse Exportbeurs, het topevent voor Vlaamse bedrijven die internationaal actief zijn of het willen worden. De interactieve b2b-beurs gaat dit jaar door in Paleis 1 van Brussels Expo.

Vlaamse bedrijven met internationale projecten en ambities kunnen op de Exportbeurs b2b-afspraken boeken met de 100 buitenlandse vertegenwoordigers van FIT en hun exportplannen 1-op-1 bespreken, beursstanden bezoeken van uiteenlopende dienstverleners die een internationaal project of idee mee kunnen helpen realiseren, een van de tientallen workshops en seminaries bijwonen met uiteenlopende thema’s rond export en internationalisering, genieten van kwaliteitsvolle catering inbegrepen in het entreeticket, en natuurlijk netwerken à volonté. Inschrijvingen voor bezoekers zijn nog niet opgestart.

Dienstverleners die Vlaamse bedrijven helpen om hun export te boosten kunnen exposant worden op de Exportbeurs. Exposanten lopen in de kijker bij 1.500 bezoekers over 3 dagen. Zo worden ze top-of-mind voor Vlaamse groeibedrijven. Exposanten kunnen zich nog steeds aanmelden via: https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/internationaal/dossiers/exportbeurs-2020

Venue

Brussels Expo
Keizerin Charlottelaan 6
Brussels, Belgium
+ Google Map

Organizer

FIT
Website:
www.flandersinvestmentandtrade.com