Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Circular Inspiration Day III

19 October 2021 @ 15:15 - 17:30

In het kader van het EFRO-project Ongelimiteerde Recyclage gingen een dertigtal textiel- en kunststofbedrijven de voorbije twee jaar samen met kennisinstellingen aan de slag rond specifieke circulaire uitdagingen. In totaal werden tien concrete R&D-uitdagingen gedefinieerd binnen drie centrale thema’s: circulair productontwerp, circulaire materialen en optimalisatie van productieprocessen.

Op 19 oktober 2021 (15u15-17u30) worden de eindresultaten van deze boeiende trajecten voorgesteld op de Circular Inspiration Day III in het Circular Materials Center in Kortrijk. Vier bedrijven (Bekaert Deslee, Waak, Circular Matters & Raff Plastics) en vijf kennisinstellingen (Catalisti, Centexbel Howest, KU Leuven en VIVES) komen aan het woord. Benieuwd naar hun verhaal? Neem dan zeker deel en laat je inspireren om ook zelf haalbare stappen richting circulair ondernemen te zetten! Het event is meteen ook een uitgelezen kans om het vernieuwde Circular Materials Center te bezoeken!

Meer info over het event, het programma en de registratieprocedure vind je op de website van Fabrieken voor de Toekomst.

Details

Date:
19 October 2021
Time:
15:15 - 17:30
Event Category:
Website:
https://www.fabriekenvoordetoekomst.be/circular-inspiration-day-iii

Venue

Circular Materials Center
Etienne Sabbelaan 49
Kortrijk, Belgium