Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brainstormmeetings: Voedingsverpakkingen voor de toekomst

15 October 2018 @ 10:00 - 15:00


VIS PROJECT ROADMAP

In 2030 zullen alle voedselverpakkingen circulair moeten zijn en ook aan de snelle evolutie van digitalisatie en personalisatie kunnen we niet voorbijgaan. Pack4Food en de speerpuntclusters Flanders’ FOOD (voeding), VIL (logistiek), SIM (nieuwe materialen) en Catalisti (chemie en kunststoffen) werken sinds september aan een Roadmap rond de voedselverpakkingen voor de toekomst. Deze Roadmap moet de onderzoekslijnen uitzetten voor de komende jaren (2018-2030) om samen met de industrie, overheids- en kennisinstellingen geavanceerde verpakkingen te ontwikkelen, gefocust op de noden van de toekomst.

Om deze Roadmap vorm te geven, willen we de specifieke noden, barrières & uitdagingen van bedrijven via interactieve brainstormsessies in kaart brengen om zo cross-sectorale opportuniteiten te identificeren. Hierbij nodigen we jullie vriendelijk uit om deel te nemen aan 1 of meerdere brainstormmeetings al naargelang uw interesse.

Data van de brainstormmeetings:

·        Algemene Brainstorm Meeting: maandag 15 okt, 10-15u, Living Tomorrow, Indringingsweg 1, 1800 Vilvoorde

·        Thematische Brainstorm Meeting “Smart & Personalised” packaging: maandag 5 nov, 9-17.30u, TBD

·        Thematische Brainstorm Meeting “Extra thema”*: vrijdag 16 nov, 9-13u, TBD

·        Thematische Brainstorm Meeting “Circular” packaging: donderdag 29 nov, 11-15.30u, Huis van de voeding, Spanjestraat 141, 8800 Roeselare

*Extra thema: op basis van de uitkomst van de algemene brainstorm meeting bestaat de kans dat er nog extra thema’s geïdentificeerd wordt. Deze zouden dan aan bod komen op 16 nov.

Een meer gedetailleerde agenda met locatie volgt nog naar de ingeschreven bedrijven.

Gelieve zo snel mogelijk jullie deelname met het aantal personen te confirmeren via de inschrijvingsmodule: https://goo.gl/forms/bykgzqpZSAdhgAtK2

Indien u nog vragen heeft of meer inlichtingen wil over dit project, aarzel niet Pack4Food of één van de speerpuntclusters te contacteren!

We hopen op jullie massale belangstelling en deelname!

Details

Date:
15 October 2018
Time:
10:00 - 15:00
Event Categories:
,