Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ACTA Kennisevent

5 March 2020 @ 11:00 - 19:00

Virtual Reality, Augmented Reality en andere digitale tools bieden unieke kansen voor het opleiden van professionals. In de proeftuin Opleiden 4.0 onderzoeken Catalisti, ACTA, imec en Karel de Grote Hogeschool hoe we deze tools ook in de chemische, kunststof- en procesindustrie kunnen inzetten.

In dit kader nodigt ACTA u op donderdag 5 maart 2020 uit voor haar kennisevent met als thema “Digitalisering op de Werkvloer en de Impact op HR, Productie en Techniek”.

Tijdens deze innovatieve en interactieve namiddag delen ACTA en haar partners hun visie op én praktijkervaring met leermethodes voor industrie 4.0, en dat aan de hand van demo’s en workshops zodat u nadien zelf aan de slag kan met nieuwe concrete inzichten. Verschillende leeroplossingen komen aan bod: van praktijk in een echte fabriek tot digitale leermethodes. U kan drie workshops naar keuze volgen. Klik hier voor een overzicht van de verschillende workshops. Daarnaast is er doorlopend een demo over VR, AR en e-learning. De dag wordt afgesloten met een roadmappresentatie en een walking dinner.

De toegang tot dit event is gratis. De plaatsen zijn echter beperkt.

Registreer voor het event en voor de verschillende workshops via:
www.acta-vzw.be/nl/page/programma-kennisevent.arcx

Details

Date:
5 March 2020
Time:
11:00 - 19:00
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
www.acta-vzw.be/nl/page/acta-kijkt-naar-de-toekomst.arcx

Venue

ACTA
Ruiterijschool 9
Brasschaat, Belgium
+ Google Map

Organizer

ACTA
View Organizer Website