SuperNova: Mede-oprichter van Twitter, technologielegende Ray Kurzweil en een cyborg tekenen present in Antwerpen

SuperNova Conference kondigt tweede lading topsprekers aan

Donderdag 19 april 2018 — Eind september trapt Antwerpen het eerste SuperNova festival af, een ode aan technologie, innovatie en ondernemerschap. Na eerder onder andere Seth Godin en Philip Ingelbrecht (oprichter van Shazam) te hebben aangekondigd als sprekers, maakt de organisatie opnieuw een paar indrukwekkende namen bekend. Zijn ook van de partij: de co-founder van Twitter Christopher Isaac “Biz” Stone , levende technologielegende en Google-coryfee Ray Kurzweil, MIT-topper en bio-architecte Neri Oxman, erkend cyborg Neil Harbisson en het Zweedse excentrieke agency Snask.

De conferentie werpt een blik op welke technologie en trends  de wereld van morgen zullen sturen en geeft een uniek overzicht in de bedrijven en creatieve ondernemingen van de toekomst. De SuperNova Conference maakt deel uit van het SuperNova Festival en is een initiatief van Flanders DC en Scale-Ups.eu met de steun van de Vlaamse overheid. Early Bird-tickets zijn nu al verkrijgbaar via www.supernovafest.eu.

De toekomst van technologie en ondernemen
De SuperNova Conference wist een waslijst aan briljante sprekers te strikken. In dat rijtje spreekt ook de verscheidenheid aan toonaangevende namen, van de technologie-, marketing-, architectuur-, muziek-, ingenieurs- en academische wereld tot de verbeelding. Een massa intrigerende en verrijkende visies in lijn met het centrale thema: ‘Tomorrow is Unstoppable’.

Om verder te lezen, klik hier: https://press.ketchumbrussels.be/mede-oprichter-van-twitter-technologielegende-ray-kurzweil-en-een-cyborg-tekenen-present-in-antwerpen#